Marielund - Fotograf - Hanna Franzén - 09 CROP

Jobba som Familjehemsutvecklare i Blekinge?

Har du hjärtat på rätt ställe och alltid barnets bästa i fokus? Vill du vara med och utveckla och påverka ett redan välmående företag? Är du van att driva dina egna processer och uppnå resultat?

Då är det dig vi söker!


Arbetsbeskrivning:
Vi erbjuder en flexibel och utvecklande roll inom vår redan etablerade verksamhet.
Rollen är en förstärkning inom organisationen där du i din roll får möjligheten att sätta din egen prägel på arbetsdagen. Du är den som hittar möjligheter, bearbetar det befintliga nätverket och marknadsför verksamheten på allra bästa sätt.
Som Familjehemsutvecklare på Marielunds familjehemsvård är dina främsta arbetsuppgifter är att coacha och följa upp familjehemsföräldrar utifrån vård- och genomförandeplan. Din uppgift är att bistå familjehemmen med handledning och stöd under de perioder de har ett barn, ungdom eller vuxen placerad hos sig.

Du arbetar på uppdrag av socialtjänsten och har ett nära samarbete med ansvarig socialsekreterare. Rollen innebär att du aktivt söker förfrågningar från Socialtjänsten och matchar dessa med lämpligt familjehem. Som Familjehemsutvecklare ansvarar du även för att kontinuerligt rekrytera och utreda nya potentiella familjehem och utbilda dessa.

 
Läs mer om tjänsten i vår annons på Arbetsförmedlingen!
 
 

 

 

Upptäck fler artiklar